The Boys Season 1

Včera v noci jsem se dodíval na první sérii velice úspěšného seriální The Boys (Banda) a chtěl bych ho amatérsky zrecenzovat.

The Boys je originální série od Prime Video (Amazon) podle komiksové předlohy a jedná se o satirickou komedii/drama, která řeší velice aktuální problémy ve světě a ukazuje život superhrdinů tak jako nikdy předtím. Ukazuje zkorumpované korporátní superhrdiny v tom nejhorším světle a partu (The Boys (Banda)), který se tento multimiliardový superhrdinský průmysl snaží zničit a ukázat jeho pravou tvář.

Na obrázku lze vidět jedna z hlavních postav Hughie Campbell, kterému hned v prvním dílu superhrdina A-Train doslova rozdrtí přítelkyni tím, že jí svou super rychlostí proběhně pod vlivem superhrdinské drogy Compound V. Tohoto vystrašené normálního introverta najde lovec superhrdinů Billy Butcher a společně vytvoří The Boys (Bandu), se kterou se snaží přijít na to, jak tyto netknutelné superhrdiny zničit.

Nejlepší věc na celém seriálu je velice originální nápad, který jsem nikde jinde neviděl. Každý díl je plný obravdu brutálních a explicitních scén, které jsou velice realistické. Tohle zfilmování a také velice kvalitní herecké výkony a skvěle promyšlené postavy dělá z tohoto seriálu opravdu zajímavou podívanou a každému, komu nevadí trochu nadpřirozena a brutálních scén tento seriál doporučuji. Osobně bych dal první sérii z celkových čtyřech (čtvrtá série by měla vyjít podle plánu někdy v druhé polovině 2024) hodnocení 9/10.

0
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *