Projekt dokončen

Tímto příspěvkem je můj semetrální projekt do předmětu Technologie pro moderní web (KIK/6PTMW) dokončen. Mým úkolem bylo vytvořit tento web, který je o mně a myslím, že jsem shrnul a prozkoumal všechny možnosti WordPressu dobře.

Původně jsem nebyl s prací v nástroji WordPress moc spokojený, ale čím více jsem na projektu pracoval, tím lépe jsem blokům a šablonám rozumněl. Nakonec bych chtěl napsat, že jsem WordPressu “přisel na chuť“ a s mojí prací jsem spokojený. Bohužel vhledem k mé free verzi webové stránky jsem nemohl zahrnout všechno, co jsem chtěl. Například v sekci Portfolio jsem nezahrnul všechny mé video projekty, protože zabírají moc úložistě. Také si lze všimnout, že některé obrázky nejsou v plné kvalitě ze stejného důvodu, protože free verze webu mi nabízí pouze omezené úložistě.

S předmětem Technologie pro moderní web (KIK/6PTMW) jsem velmi spokojen, protože mě opravdu naučil vytvořit vlastní web pomocí jednotlivých úkolů a tohoto web projektu. Taky jsem si našel různé užitečné pluginy, které mi omožnily přidat na příspěvky a stránky možnost sdílení nebo tlačtko liků a disliků. V sekci Portfolio jsem také přidal plugin, který umožňuje zobrazit PowerPoint prezentace přímo na webu.

1
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *